Nemzetközi foci

Az Internél elvették tőle a játék örömét, most visszatért a régi szerelméhez

Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Cagliari kölcsönvette az Intertől a belga középpályást, Radja Nainggolant.

Nainggolan ismerős helyre igazolt, hiszen korábban már kétszer is volt a Cagliari játékosa, az első időszaka 2010 és 2014 közé esett, majd a tavalyi idényt is a szárdoknál töltötte, akkor 26 bajnokin 6 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

A mostani szezon előtt az Inter visszarendelte őt, de az ősszel mindössze 45 percet kapott Antonio Contétól – viszont ezt a félidőnyi játékidőt öt meccsen hozta össze. Ezek után nem csoda, hogy inkább más opció után nézett.

„Az Inter nem adott nekem lehetőséget. Most az a célom, hogy visszaszerezzem a futball örömét, amit elvettek tőlem. Még mindig imádok futballozni, úgyhogy alig várom, hogy ismét játszhassak.

Olvastam néhány abszurd dolgot velem kapcsolatban, de azt szeretném, ha arról beszélnének, amit a pályán művelek. Végre ismét itt vagyok a Cagliarinál, ahogy az előző szezonban, remélem, hosszabb ideig is maradhatok, de ez majd kiderül

– nyilatkozta a 32 éves Nainggolan.

A Cagliari a honlapján azt írta, folytatódik Nainggolan és a klub szerelmi története. A csapat 14 forduló után a 15. helyen áll a Serie A-ban, és az első 2021-es meccsét a hétvégén a Napoli ellen vívja hazai pályán.

Olvasói sztorik