Nemzetközi foci

Suáreznek fáj, ami Messivel történik a Barcánál

JUAN MABROMATA / AFP
JUAN MABROMATA / AFP

Mint a barátja, fáj, ami vele történik. Aggódom érte, de tudom, hogy képes ebből kilábalni és újra a csúcson lenni

nyilatkozta Luis Suárez a metropoles.com cikke szerint.

Az uruguayi csatárt természetesen korábbi csapattársáról, Lionel Messiről kérdezték. A két játékos a pályán, szemtől szemben találkozhatott volna egymással az Atlético-Barcelona rangadón, de Suáreznek ki kellett hagynia a meccset mert koronavírusos lett.

Lehet-e még tüzet csiholni az egyre inkább elfáradó Messi-Barca románcba?
A zseni, akit mindenki csodált, hogy úgy dönt el meccseket, hogy lerí róla a futball élvezete, fásult, kedvetlen és látszólag szenved. Nyáron el akart menni a Barcából, és nem kizárt, hogy Guardiola manchesteri hosszabbítása jól jön még neki.

A madridiak 1-0-ra nyertek, így amíg ők az élmezőnyben vannak, a Barca csak a 12. helyen áll a La Ligában és nyolc lejátszott bajnokin 29 éve nem szerzett ilyen kevés pontot (11). Közben Messi még az eddiginél is többet szerepel a hírekben, hol azt találgatják, melyik csapatban folytatja, hol a csapattársai környezetéből támadják őt, amire nemrég már annyit felelt, megunta, hogy mindenért ő a hibás. A vezetőedző, Ronald Koeman is érzi, hogy helyzet van, nem nevezte ugyanis az argentint a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-meccsre mondván, ha valamikor, akkor most kaphat egy kis pihenőt.

Lionel Messi kihagyja a Dinamo Kijev elleni BL-meccset
Ezúttal egy izomsérülés okoz gondot.

Messi és Suárez hat éven át voltak csapattársak, négy bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját, összesen 13 trófeát nyertek együtt.

Olvasói sztorik