Nemzetközi foci

Rég hallottunk már eszement pletykát Cristiano Ronaldóról, úgyhogy itt van egy

A napokban terjedt el futótűzként a hír, hogy Cristiano Ronaldótól a nyáron megválna a Juventus. Ha csak azt nézzük, hogy 94 Juve-meccsén 71 gólja és 19 gólpassza van, elég merednek tűnik a pletyka, ugyanakkor, ha onnan közelítjük meg a dolgot, hogy a portugál 31 millió eurót keres évente, ami majdnem négyszer annyi, mint a második legjobban fizetett Matthijs de Ligt bére, akkor már nem is olyan elképzelhetetlen a dolog.

Kérdés persze, hogy hova igazolhatna a 35 éves játékos, aki pár szezont még biztosan a legmagasabb szinten töltene el. A PSG-vel egyből hírbe hozták, de most a Fox Amrica egyik újságírója dobott be egy új csapatnevet:

a Manchester Unitedét.

Állítólag a játékos is elgondolkodott rajta és egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy visszatérjen korábbi klubjához. Ronaldo anno hat évet töltött el az angol klubnál, három bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját, még számos trófeát és egy Aranylabdát nyert ez idő alatt, majd átigazolt a Real Madridba.

Közben Lionel Messi ugyan maradt még egy évet Barcelonában, de tartja magát a hír, hogy a Manchester Citybe igazolhat jövő nyáron, miután lejár a szerződése. Úgy pedig különösen érdekes lenne egy manchesteri derbi, ha a közelmúlt két legjobb játékosa is pályára lépne rajta.

Kiemelt kép: Marjai János /24.hu

Olvasói sztorik