Magyar foci bajnokok ligája

Ronaldónak gólt sem kellett lőnie, már azzal BL-rekorder lett, hogy játszott a Fradi ellen

Négy év után szerzett ismét négy gólt egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Juventus, amely 4-1-re győzött a Puskás Arénában az FTC ellen.

Moratával a Juventus, Dybalával a Ferencváros rúgatott két gólt
Korán hátrányba került a magyar bajnok, majd a meccs hajrájában két kellemetlen gólt is összehozott az ellenféllel. A csereként beállt Franck Boli szépített.

A Juvéban Álvaro Morata és Paulo Dybala is két-két gólt szerzett, és a spanyol csatár idénybeli mind a hat gólját idegenben ért el, ezzel a Serie A játékosai közül ő a leghatékonyabb az ellenfelek pályáján az Opta statisztikái szerint.

Dybala először volt eredményes a mostani idényben, de a budapesti góljai révén folytatta a sorozatát, a Juventusból ugyanis ő az egyetlen, aki hat szezon óta mindig betalál a BL-ben.

És bár ezúttal nem szerzett gólt, Cristiano Ronaldo már azzal is felállított egy rekordot, hogy pályára lépett, mivel ő az egyetlen mezőnyjátékos a BL történetében, aki 18 egymást követő idényben szerepelt a sorozatban.

Az abszolút rekorder nem ő, hanem a Real Madrid és a Porto korábbi kapusa, Iker Casillas, aki 20 BL-idényt húzott le egyhuzamban.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik