Nemzetközi foci

Messi terrorja miatt van, aki szenved a Barcában

Antoine Griezmann egyelőre nem csillog annyira a Barcelonában, mint azt a leigazolásakor remélte a klub és a drukkerek: míg az Atlético Madridot a hátán cipelte, addig a Barcábn sokszor tűnik úgy, mintha önbizalmát veszítette volna. 57 meccsen szerzett 17 gólja és öt gólpassza sem arról árulkodik, hogy nagyon elcsípte volna a fonalat.

A Betis elleni 5-2-es győzelem tökéletesen visszaadta a helyzetét: kihagyott egy tizenegyest, majd gólt szerzett ugyan, de ott is mindenki Lionel Messi zsenialitásáról beszélt, aki úgy hozta helyzetbe csapattársát, hogy labdába sem ért.

Messi csak a kispadon kezdett, de így is az övé lett a győztes gól
A Barcelona argentin támadója duplázott a Betis ellen 5-2-re megnyert bajnokin.

Természetesen Franciaországban állandó téma a világbajnok támadó helyzete, amin most biztosan nem segített korábbi ügynöke és mentora. Eric Olhats a France Footballnak nyilatkozott és elég erős kijelentéseket tett, elsősorban Messit okolva azért, hogy Griezmann-nak nem megy jól.

„Antoine egy olyan klubhoz érkezett, ahol Messi mindenen rajta tartja a szemét. Ő az uralkodó és nem örült Antoine érkezésének. Mindig azt hallom, hogy Griezmann-nak semmi baja Messivel – de a másik oldalról ez sosem hangzott el.

Ez a terror uralma. Vele vagy, vagy ellene

idézi az as.com Olhatsot, aki szerint a francia nem az a játékos, aki nyílt harcba szállna bárkivel, ő a pályán szeret bizonyítani, de az rossz hatással van rá, hogy Messi – állítólag – még csak nem is beszélt vele, miután a Barcához érkezett.

Griezmann órákkal a cikk megjelenése után újra megosztott egy Messivel közös képet (amit 8-án is posztolt), vélhetően Olhats nyilatkozatára reagálva:

Eric Olhatsnak elég nagy szerepe volt a most 29 éves Antoine Griezmann karrierjének beindításában. A franciáról hazájában az összes klub lemondott, mondván kicsi és törékeny, mire Oulhats elvitte a Real Sociedadhoz, ahol aztán egyengette a karrierjét. Egészen 2016-ig dolgoztak együtt, a játékos addigra már az Atlétio Madridban focizott.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik