Nemzetközi foci

A Real Madrid ászát happolná el David Beckham

Amennyiben nem tud megállapodni a Real Madriddal, David Beckham szívesen látná klubjában, a Miamiban korábbi csapattársát, a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramost.

A Puskás Akadémia edzőjét szétoltotta az m4sport riportere
Azt nem tudjuk, hogy szándékosan tette-e, vagy a véletlen okozta a kép és a szöveg ilyetén furcsa, de elég vicces egybeesését, minden esetre ott a pont.

Az AS című spanyol sportnapilap alapján az MTI számolt be arról, hogy 34 éves védő egyelőre nem újította meg szerződését a királyi klubbal, így jövő nyáron elméletileg távozhatna, ez esetben pedig az amerikai bajnokságban szereplő egyesület csábítaná magához a klasszist.

A magyar futballban egyre növekszik a káosz
Egészen biztos, nem nyer népszerűségi versenyt a Diósgyőr és a DVSC. Előbbi az Újpest, utóbbi Békéscsaba esedező kérelmét utasította vissza, mondván: miért kellene halasztani, ha náluk is van koronavírusos? Eközben a Budafok engedett a Honvéd óhajának.

Az AS ugyanakkor kitért arra, hogy a 175-szörös válogatott védő életkora ellenére is elit teljesítmény nyújt, és meglepetés lenne, ha Real Madrid nem tudna megállapodni vele a folytatásról. A felek között már zajlanak a tárgyalások, melynek kulcskérdése a szerződés hosszúságára vonatkozik, Ramos ugyanis állítólag több évre kötelezné el magát.

(Kiemelt kép: PHILIPPE DESMAZES / AFP)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik