Nemzetközi foci

Zidane miatt lázadozik a Real középpályása

Nagyon kellett a Real Madridnak, és főleg Zinédine Zidane-nak a Barcelona elleni győzelem, mivel a Cádiz elleni bajnoki és a Sahtar Donyeck elleni BL-vereség miatt a spanyol sajtó már arról cikkezett, ki lehet az utódja, ha leváltják.

Már Zinedine Zidane utódjáról cikkeznek Spanyolországban
Egymás után kétszer kikapott a Real Madrid, ezért gyengült a bizalom.

A Clásicón aratott 3-1-es győzelem ellenére úgy tűnik, mégsem idilli a hangulat a Realnál, vagy legalábbis nem mindenkit nyugtatott meg a nagy rivális elleni siker.

A csapat támadó középpályása, Isco ugyanis panaszkodott egy sort amiatt, hogy nem kap elég lehetőséget Zidane-tól.

Ha Zidane lecserél, akkor már az 50-60. perc tájékán megteszi, de néha már a szünetben is. Ha meg csereként állít meg, akkor a 80. percben küld pályára

– morgott Isco, aki eddig négy bajnokin jutott szóhoz.

Nézzük a statisztikát részletesen: a Betis ellen a kispadról beszállva, a Cádiz ellen pedig kezdőként jutott neki egy-egy félidő, a Valladolid ellen az első perctől az ötvenhetedikig volt a pályán, míg a Levante ellen a 89. percben küldte be Zidane.

Így eddig összesen 147 perc jutott Iscónak, akinek gólja és gólpassza még nincs. Mivel még nagyon a szezon elején járunk, egyelőre nem lehet azt mondani, hogy Zidane-nál kiesett volna a pikszisből Isco, mindenesetre érdemes lesz figyelni, hogy a mostani panaszkodás után mennyit lehetőséget kap majd.

Kiemelt kép: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Olvasói sztorik