Nemzetközi foci

Koeman a Real elleni vereség után: Miért van ellenünk a videobíró?

A Real Madrid 3-1-re nyert Barcelonában, így a következő napokban talán nem arról szólnak majd a hírek, hogy épp melyik szakembert nézte ki a vezetőség Zinédine Zidane helyére. Most alighanem Ronald Koemannal, a Barcát irányító holland szakemberrel lesz majd tele a világsajtó, főleg azok után, amit a vereséget követően mondott.

Azért mentem a játékvezetőhöz a végén, hogy remélem el tudja magyarázni, hogyan működik Spanyolországban a VAR. Az elmúlt napokban minden ítélet a Barca ellen volt. Messi nem kapott tizenegyest a Sevilla ellen, a Getafe ellen is volt két piros lap-gyanús helyzet, hogy pár példát említsek. Miért van ellenünk a VAR?

tette fel a kérdést Koeman, aki szerint Clément Lenglet rántása Sergio Ramos ellen nem ért volna büntetőt, már csak azért sem, mert a madridi védő kezdte az egészet.

Mikor a Barca beindult volna, Sergio Ramos eldöntötte az El Clásicót
Ansu Fati az El Clasicók történetének második legfiatalabb gólszerzője lett, de nagyjából ennyi öröme volt a Barcelonának a rangadóban.

A meccs összképével elégedett volt, és szerinte ez a tizenegyes volt a döntő. Ugyanakkor elégedett az iránnyal, amerre a csapata tart.

Kiemelt kép: LLUIS GENE / AFP

Olvasói sztorik