Nemzetközi foci bajnokok ligája

Gulácsi Péter: Újra az egyenes kieséses szakaszba akarunk jutni a BL-ben

Kedd este nem csak a Ferencváros lép pályára a Barcelona vendégeként a Bajnokok Ligájában, hanem Gulácsi Péter is az RB Leipziggal, amely a török Basaksehirt fogadja.

Megkapta a Fradi a receptet, hogyan lehet megfogni a Barcát
Váratlan vereséget szenvedett a Barcelona a La Liga hétvégi fordulójában, kérdés, meríthet-e erőt és ihletet ebből ma este a Ferencváros.

A lipcsei klub a sorozat legutóbbi kiírásában az elődöntőig menetelt, ahol a Paris Saint-Germain állította meg. A párizsi klubbal idén egy csoportba is kerültek Gulácsiék, de a magyar kapus ennek ellenére is bizakodó.

Az elmúlt szezon után nem szabad megrettennünk. Ha a csapatok büdzséjét vesszük és a sztárokat, akkor persze két csapat is előttünk van, de a játékunk minőségét tekintve úgy hiszem, nem vagyunk lemaradva. Jó  esélyünk van továbbjutni a csoportunkból, ha a legjobbunkat nyújtjuk

– mondta Gulácsi az RB Leipzig munkatársának.

https://www.facebook.com/rbleipzigEN/videos/451174185849539/

Az egyesület valóban kisebb büdzsével dolgozik, mint a PSG, vagy a Manchester United, de az előző idényben a Tottenham Hotspurt és az Atlético Madridot is legyőzte hasonló különbségek dacára. A francia sztárcsapatra külön ki is tért Gulácsi, a kapus szerint szeretnék megmutatni, hogy sokkal jobban is tudnak játszani ellenük, mint ahogy a nyári elődöntőben tették.

Gulácsiék kedd este kezdik az idei BL-szereplést 21:00 órakor.

Kiemelt kép: JAN WOITAS / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!