Nemzetközi foci sport

Faragni akart a költségvetésen az Arsenal, ezért kirúgta a kabaláját

Kirúgta 27 éve hűségesen szolgáló kabaláját az Arsenal labdarúgócsapata, adta hírül a The Athletic.

A londoni együttesnél költségcsökkentést helyeztek kilátásba a koronavírus-járvány miatt, ennek egyik eredménye, hogy a Gunnersaurust alakító Jerry Quyt kirúgták. A szurkolók teljesen megdöbbentek, ahogyan egyikük frappánsan összefoglalta, az átigazolási időszak utolsó napján számítottak távozókra, de nem a kabalára.

Quy elküldése egyébként sem kimondottan jó üzenet, mivel a kabalát alakító férfi 1963 óta szurkol az Arsenalnak és 1993 óta látja el a feladatát közönségkedvencként. Arról nem is beszélve, hogy az ő fizetése elenyésző lehet sok más futballistáéhoz képest, hogy mást ne mondjunk Mesut Özil még egy percet sem játszott az idei szezonban.

Az Arsenal az átigazolási piac hétfő esti zárásáig Thomas Partey-t szeretné leigazolni, de az Atlético Madrid hallani sem akar az üzletről.

Kiemelt kép: Suhaimi Abdullah/Getty Images for ICC

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!