Nemzetközi foci sport

Aláírt az Arsenal új kapusa, de a szurkolók már most utálják

Az Arsenal labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy szerződtette Rúnar Alex Rúnarssont a francia Dijon csapatától.

A londoni klub hétfői bejelentése szerint a 25 éves izlandi játékos Bernd Leno mögött a második számú kapusa lesz majd a csapatnak, miután Emiliano Martinez az Aston Villához szerződött. Rúnarsson az Arsenal bejelentése szerint négy évre írt alá, a brit média szerint mindössze másfél millió euróért.

Nem örülnek viszont az igazolásnak a csapat hívei, mivel az izlandi játékostól előkerültek tinédzserkori tweetek, ahol a klub ikonikus menedzserét, Arséne Wengert szidta:

  • Wenger egy kicsit hülye #franciafasz
  • Arséne Wenger minden kétséget kizáróan a leghülyébb ember ezen a bolygón! #franciafasz
  • Basszus, ez a Wenger tök hülye #elégafranciából

A gyűjtemény mellett is találni még idézeteket, amelyek az akkor 16 éves Rúnarssontól származnak és már napok óta szajkózták a szurkolók, hogy nem kérnek az izlandiból. A vezetőséget úgy fest, ez nem hatotta meg, Rúnarsson pedig jó játékkal bizonyíthatja be, hogy érett játékos vált belőle.

Kiemelt kép: Jean Catuffe/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!