Nemzetközi foci sport

Felvette Cristiano Ronaldo nevét nevelőegyesülete akadémiája

Leghíresebb növendékéről, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóról nevezte el futballakadémiáját a Sporting, jelentette be hétfőn a lisszaboni klub.

A portugál egyesület legsikeresebb játékosa 1997-ben, 12 évesen került a Sportinghoz, amelynél 2003-ig futballozott, ezután a Manchester Unitedhez igazolt, majd a Real Madrid játékosa lett. A spanyol csapattal négy Bajnokok Ligáját nyert (egyszer a MU-val is besöpörte a BL-trófeát) és a klub történetének legeredményesebb játékosa lett. Ronaldo 2018 óta a Juventust erősíti, amellyel sorozatban kétszer nyert olasz bajnoki címet, emellett a portugál válogatottal Európa-bajnokságot és Nemzetek Ligáját nyert, valamint pályafutása során ötször lett az övé az Aranylabda.

Talán nem meglepő, hogy vele lehet legjobban inspirálni az akadémia növendékeit.

Kiemelt képen Ronaldo, még a Sporting játékosaként: ANTONIO SIMOES / LUSA / Lusa via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!