Nemzetközi foci sport

Megint nem tudta 11 játékossal befejezni a bajnokiját a PSG

Napokig beszédtémát szolgáltatott a Paris Saint-Germain Marseille elleni veresége (0-1), de nem a végeredmény miatt, hanem azért, mert az utolsó percekben öt piros lapot kellett kiosztania a játékvezetőnek, ebből hármat párizsi futballistának.

Neymart kiállították egy tasli miatt de sajnálja, hogy nem csapta le az ellenfelet
Egy gólt és öt kiállítást hozott a PSG-Marseille háború.

Mivel korábban a Lens ellen is kikapott 1-0-ra a címvédő, a Metz ellen kellett az első pontjait megszereznie, ráadásul a kiállítások és hét koronavírusos eset miatt meglehetősen tartalékos összeállítással. Azért így is jutott minőség Thomas Tuchel csapatába, hiszen Ángel Di María, Mauro Icardi és Pablo Sarabia alkotta a támadó sort.

A 65. percben azonban nagyon úgy tűnt, hogy a PSG megint hoppon maradhat, mivel Abdou Diallo begyűjtötte második sárga lapját, amivel emberhátrányba kerültek a hazaiak. Végül mégis sikerült a fővárosi csapatnak győznie, Julian Drexler érkezett jókor jó helyre a 93. percben.

Drexler góljával a Paris Saint-Germain a Bajnokok Ligája elődöntője óta először tudott nyerni.

Kiemelt képen Diallo kiállításának pillanata. Fotó: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!