Nemzetközi foci sport

A müncheni városvezetés megvétózta a szurkolók belépését a Bayern meccsére

Mégsem lehetnek nézők a német labdarúgó-bajnokság 2020/21-es idényének péntek esti nyitómérkőzésén.

A címvédő Bayern München a Schalke 04 együttesét fogadja majd a szezon első meccsén, amelynél arról volt szó, hogy zárt kapuk mögött zajlik majd, de kedden a szövetségi államok arról állapodtak meg, hogy korlátozott számban visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra. A hathetes próbaidőszakban csak hazai drukkerek tölthetik meg a stadionok kapacitásának húsz százalékát és szigorú higiéniai szabályzatot kell betartaniuk a szurkolóknak.

Nézőkkel indul pénteken az új Bundesliga-szezon
Már a Bundesliga első fordulójában mehetnek szurkolók a mérkőzésekre.

A müncheni városvezetés azonban úgy döntött, hogy nem engedélyezi a nézők belépését a mérkőzésre, mivel a bajor fővárosban ismét növekedésnek indult a koronavírussal fertőzöttek száma.

Kiemelt kép: MARKUS ULMER / augenklick/Pressefoto Ulmer / dpa Picture-Alliance via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!