Nemzetközi foci

Újabb igazolásnál esik pofára a Manchester United

Döntéskényszerbe került a Real Madrid, a két meglévő bal oldali védője, Ferland Mendy és Marcelo mellé ugyanis visszatért a Sevillától Sergio Reguilón. Márpedig három ilyen kaliberű játékos túl sok lenne egy posztra, így az egyik labdarúgótól meg kell válnia a csapatnak.

A választás a 23 éves Reguilónra esett és minden jel arra utal, hogy megy a Premier League-be. De nem a Manchester Unitedbe.

Már tényként kezelték sokan, hogy sikerül megcsinálni a 30 millió eurós üzletet, azonban a manchesteriek nem akartak visszavásárlási opciót rakni a szerződésbe. Ez viszont a Realnak nem tetszett, ám sikerült gyorsan partnert találni: a Tottenham Hotspur nem csak a visszavásárlásra adja meg a lehetőséget a Madridnak, de elővásárlási jogot is biztosít számára.

Bukta a nyár üzletét a Manchester United
Addig húzódtak a tárgyalások, míg végül semmi sem lett az üzletből.

Fabrizio Romano értesülései szerint a két klub már meg is egyezett egymással, sőt, a játékos is elfogadta a Spurs feltételeit, így gyakorlatilag már csak a papírokat kell aláírni. Ráadásul nem csak Reguilón érkezhet a Realtól a Tottenhamhez, ugyanis a két csapat tárgyal Gareth Bale átigazolásáról is.

Gareth Bale a Premier League-be igazolna
Már a puhatolózások is megkezdődtek korábbi csapatával.

Kiemelt kép: Martin Meissner / POOL / AFP

Olvasói sztorik