Nemzetközi foci sport

Újabb igazolásnál esik pofára a Manchester United

Döntéskényszerbe került a Real Madrid, a két meglévő bal oldali védője, Ferland Mendy és Marcelo mellé ugyanis visszatért a Sevillától Sergio Reguilón. Márpedig három ilyen kaliberű játékos túl sok lenne egy posztra, így az egyik labdarúgótól meg kell válnia a csapatnak.

A választás a 23 éves Reguilónra esett és minden jel arra utal, hogy megy a Premier League-be. De nem a Manchester Unitedbe.

Már tényként kezelték sokan, hogy sikerül megcsinálni a 30 millió eurós üzletet, azonban a manchesteriek nem akartak visszavásárlási opciót rakni a szerződésbe. Ez viszont a Realnak nem tetszett, ám sikerült gyorsan partnert találni: a Tottenham Hotspur nem csak a visszavásárlásra adja meg a lehetőséget a Madridnak, de elővásárlási jogot is biztosít számára.

Bukta a nyár üzletét a Manchester United
Addig húzódtak a tárgyalások, míg végül semmi sem lett az üzletből.

Fabrizio Romano értesülései szerint a két klub már meg is egyezett egymással, sőt, a játékos is elfogadta a Spurs feltételeit, így gyakorlatilag már csak a papírokat kell aláírni. Ráadásul nem csak Reguilón érkezhet a Realtól a Tottenhamhez, ugyanis a két csapat tárgyal Gareth Bale átigazolásáról is.

Gareth Bale a Premier League-be igazolna
Már a puhatolózások is megkezdődtek korábbi csapatával.

Kiemelt kép: Martin Meissner / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!