Nemzetközi foci

Nehéz döntés előtt a Real Madrid

Az angol lapok az elmúlt napokban azzal voltak tele, hogy a Manchester United szemet vetett a Real Madrid bal oldali védőjére, Sergio Reguilónra. A 23 éves játékos helyzete elég érdekes,

és a Realnak is hamarosan döntenie kell arról, mik a tervei vele.

A saját nevelésű játékos eddig mindössze 22 meccsen játszott a madridiaknál, az elmúlt szezont is kölcsönben a Sevillánál töltötte, amellyel megnyerte az Európa Ligát. Ugyan remekül segíti a támadásokat (volt öt gólpassza a szezonban), védekezésben azért akadnak hiányosságai, egy az egyben például viszonylag sokszor megverik, ahogy arra a Marca is felhívta a figyelmet.

Lionel Messi bejelentette, hogy a Barcelona játékosa marad
A családi dráma vége az lett, hogy nem ment bíróságra a sztárjátékos.

Ami pedig a jövőjét illeti, 2023-ig szóló szerződése van a Realnál. A madridi keretben jelenleg két játékos van a posztján, Marcelo (akire egyébként hasonlít a játéka és akinek tökéletes utódja lehetne), valamint a Reguilónnál sokkal jobban védekező Ferland Mendy, akit Zinédine Zidane többször is a kezdőbe rakott.

A tavaly nyáron igazolt Mendy helye sziklaszilárd a Realnál, viszont könnyen lehet, hogy Zidane-nak hamarosan választania kell a klubot 2007 óta erősítő Marcelo (2022-ig szól a szerződése), valamint a jövőt jelentő Reguilón között.

Kiemelt kép: Lars Baron / POOL / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik