Nemzetközi foci sport

Nehéz döntés előtt a Real Madrid

Az angol lapok az elmúlt napokban azzal voltak tele, hogy a Manchester United szemet vetett a Real Madrid bal oldali védőjére, Sergio Reguilónra. A 23 éves játékos helyzete elég érdekes,

és a Realnak is hamarosan döntenie kell arról, mik a tervei vele.

A saját nevelésű játékos eddig mindössze 22 meccsen játszott a madridiaknál, az elmúlt szezont is kölcsönben a Sevillánál töltötte, amellyel megnyerte az Európa Ligát. Ugyan remekül segíti a támadásokat (volt öt gólpassza a szezonban), védekezésben azért akadnak hiányosságai, egy az egyben például viszonylag sokszor megverik, ahogy arra a Marca is felhívta a figyelmet.

Lionel Messi bejelentette, hogy a Barcelona játékosa marad
A családi dráma vége az lett, hogy nem ment bíróságra a sztárjátékos.

Ami pedig a jövőjét illeti, 2023-ig szóló szerződése van a Realnál. A madridi keretben jelenleg két játékos van a posztján, Marcelo (akire egyébként hasonlít a játéka és akinek tökéletes utódja lehetne), valamint a Reguilónnál sokkal jobban védekező Ferland Mendy, akit Zinédine Zidane többször is a kezdőbe rakott.

A tavaly nyáron igazolt Mendy helye sziklaszilárd a Realnál, viszont könnyen lehet, hogy Zidane-nak hamarosan választania kell a klubot 2007 óta erősítő Marcelo (2022-ig szól a szerződése), valamint a jövőt jelentő Reguilón között.

Kiemelt kép: Lars Baron / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!