Nemzetközi foci sport

Bölöni László 25 napig volt a Gent edzője

Bölöni László mindössze 25 napnyi munka és 3 bajnoki meccs után távozik a belga élvonalbeli KAA Gent csapatától.

A belga élvonal újoncához igazolt a magyar válogatott védő
Bese Barnabás a frissen feljutott Oud-Heverlee Leuven együttesében folytatja.

A 67 éves szakember a Nemzeti Sportnak is megerősítette a hírt, elmondása szerint olyan probléma merült föl a csapatban, amely után mindkét fél inkább a válás mellett döntött. A belga sajtó szerint Bölöni nem tudott jó viszonyt kialakítani a futballistáival.

Bölönit augusztus 20-án nevezték ki a Gent élére, a Mechelen ellen nyerni tudott a csapattal, de az Antwerp és AS Eupen ellen kikapott. Az NSO szerint Wim De Decker, az eddigi segédedző lesz veszi át az együttest.

Kiemelt kép: Vincent Van Doornick/Isosport/MB Media/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!