Nemzetközi foci sport

Aki ilyen helyzetet kihagy, egy pontot sem érdemel

Megszerezte szezonbeli első győzelmét a KV Oostende csapata, amely a belga labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában, idegenben verte 1-0-ra a KV Mechelen csapatát.

A meccs alakulhatott volna máshogy is, de a hazaiak középpályása, Aster Vranckx olyan helyzetet hagyott ki, amelyet nagypapa korában is emlegetni fog – főleg, mert a vicces futballvideók elengedhetetlen része lesz az ügyetlenkedése.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!