Magyar foci sport

A belga élvonal újoncához igazolt a magyar válogatott védő

A válogatott Bese Barnabás a belga labdarúgó-bajnokság élvonalába frissen feljutott Oud-Heverlee Leuven együttesében folytatja pályafutását.

A klub közösségi oldala szerdán jelentette be a 26 éves szélsővédő szerződtetését. Bese két évre írt alá új együtteséhez, amely az angol Leicester City testvércsapata.

A hátvéd 2011-ben az MTK-ban mutatkozott be a magyar élvonalban, 2016 óta a francia másodosztályú Le Havre csapatát erősítette, amelyben 114 bajnokit játszott.

A válogatottban eddig húsz mérkőzésen lépett pályára, szerepelt a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon is.

Bese sokoldalú, jobblábas védő, akit a Le Havre-tól ingyen szereztünk meg. Az érkezése több taktikai lehetőséget kínál a különböző pozíciókban

– nyilatkozta a klub honlapján Wim De Corte, a klub technikai igazgatója.

Kiemelt fotó: ohleuven.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!