Nemzetközi foci sport

Diego Simeone koronavírusos lett

Az Atlético Madrid bejelentette hivatalos honlapján, hogy Diego Simeone pozitív koronavítustesztet produkált.

Az Atleti teljes csapatán és stábján elvégezték a vizsgálatot a La Liga első fordulója miatt, az egyetlen pozitív eredményt éppen a vezetőedző, Simeone produkálta. A klub közleménye szerint a szakember tünetmentes, de az előírásoknak megfelelően karanténba vonult.

Az Atleti első forduló meccsét elhalasztották a Bajnokok Ligája-szereplés miatt, hogy legyen ideje a csapatnak regenerálódni, ahogyan a Levante ellenit is, így a 27-i, Granada elleni mérkőzésig meggyógyulhat még Simeone is.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!