Nemzetközi foci

Megint túlsúlyosan jelentkezett munkára a Real Madrid 116 milliós játékosa

Nem sikerült igazán jól Eden Hazard előző szezonja a Real Madridnál. A Chelsea-től 116 millió euróért igazolt belga túlsúlyosan érkezett meg a spanyol klubhoz, majd sérülés is hátráltatta, így összesen 22 mérkőzésen játszott, ezeken egy gól és hét gólpassz volt a mérlege, ami az ő szintjén elég karcsú.

Csapatként ugyan bajnoki címet nyertünk, de egyénileg ez volt a legrosszabb szezonom

– mondta a France Infónak, ami után joggal gondolhatta azt mindenki, hogy megnyomja a nyarat és egy kirobbanó formában lévő Hazard-t láthatunk majd visszatérni.

Ezek után megint arról szólnak a hírek, hogy némi plusz súllyal jelentkezett edzésre, amivel sikerült feldühítenie Zinédine Zidane-t.

Hazard a belga válogatottban sem játszott egy percet sem a Nemzetek Ligájában, ugyanis a szövetségi kapitány, Roberto Martinez szerint nem volt megfelelő állapotban. A Madridnál ráadásul abban bíztak, hogy majd az erőnléti edzővel dolgozik, ehelyett elment a nemzeti csapathoz, ahol végül pályára sem lépett.

Beckham klubjában köthet ki a Juventusnál leszanált csatár
Az új edző, Pirlo egyértelműen jelezte, hogy nem számol vele.

A katalán Sport is azt írja, hogy legalább két-három hétbe telik, míg utoléri a többi Real-játékos edzettségi állapotát, miközben a címvédő számára jövő vasárnap kezdődik a bajnokság a Real Sociedad ellen.

Kiemelt kép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik