Nemzetközi foci sport

Megint lepasszolta kapusát a Paris Saint-Germain

Bejelentette az angol élvonalba visszajutó Fulham FC, hogy kölcsönvette a PSG-től Alphonse Areolát.

A franciák kapusa háromszoros válogatott, 2013 óta az első csapat tagja és annak ellenére van 103 meccse, hogy rendre hoztak egy nagyobb nevet a csapatba. Korábban a Lens, a Villarreal, sőt az elmúlt szezonban a Real Madrid játékosa volt, ám Thibaut Courtois mögött alig jutott szóhoz.

Az angoloknál már jóval több lehetőséghez juthat Areola, aki a PSG-ben Keylor Navas mögött újfent csak másodhegedűs lett volna.

Kiemelt kép: Adam Davy/PA Images via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!