Nemzetközi foci sport

A milánói derbin térhet vissza a régi kerékvágásba a Serie A

Október 7-ig nem lesznek nézők a szeptember közepén kezdődő olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzésein.

Giuseppe Conte miniszterelnök hétfőn este közölte, hogy meghosszabbítja a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések hatályát. A Serie A-ban szeptember 19-én kezdődik az idény, és a klubok jelezték, nézők előtt szeretnének játszani, írja az MTI.

Sandra Zampa, az egészségügyi minisztérium államtitkára úgy nyilatkozott, ha a számok kedvező tendenciát mutatnak, október közepétől képzelhető el a szurkolók visszatérése a stadionokba.

Ha a számok jók, akkor október 17-én az Inter-Milan derbit már nézők előtt rendezhetik

– mondta Zampa.

Olaszország a koronavírus-járvány által leginkább sújtott európai országok közé tartozik, a  a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem adatai szerint 35 ezren haltak meg a járvány következtében az országban.

Kiemelt kép: Miguel MEDINA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!