Nemzetközi foci sport

Rómából szerzett új balhátvédet az Internazionale

Az Internazionale labdarúgócsapata kedden bejelentette, hogy szerződtette Aleksandar Kolarovot.

A szerb balhátvéd 1,5 millió euróba került a milánói egyesületnek, de ha teljesülnek további záradékok, ez az összeg kétmillióra nőhet. Az AS Romától megszerzett 34 éves védő ugyan csak egy évre írt alá, de egy kitétel szerint, ha elég mérkőzésen pályára lép, további egy évvel meghosszabbodik a megállapodás.

Kolarov a védelem bal oldalán és közepén is bevethető, az elmúlt szezonban 32 mérkőzésen lépett pályára Rómában.

Kiemelt kép: Jonathan Moscrop/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!