Magyar foci sport

Magyar csatárt vett a másodosztályú Bochum

Novothny Soma a német másodosztályú VfL Bochum labdarúgócsapatához igazolt hétfőn. A klub honlapja szerint a 26 éves csatár szerződése két idényre szól.

A veszprémi születésű és nevelésű Novothny első külföldi klubja az SSC Napoli volt, majd szerepelt olasz másod- és harmadosztályú csapatokban, a belga élvonalban, a dél-koreai másodosztályban, Magyarországon pedig a Diósgyőr és az Újpest csapatában.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VfL Bochum 1848 (@vflbochum1848.official) által megosztott bejegyzés, Szept 7., 2020, időpont: 7:50 (PDT időzóna szerint)

Sebastian Schindzielorz ügyvezető igazgató úgy vélekedett: a magyar csatár jelentős tapasztalattal rendelkezik, kiváló testfelépítésű, és mindig keményen dolgozik a csapatáért.

Forrás: MTI

Kiemelt fotó: Facebook/VfL Bochum 1848 

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!