Nemzetközi foci sport

Most már biztosan megtartja legnagyobb sztárját a Milan

Szombaton késő este visszatért Olaszországba, hétfőn pedig aláírta egy évre szóló új szerződését Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd csatára.

Ibrahimovic nem a Milan kabalafigurája akar lenni
A svéd klasszis szerint kemény és áldozatos munkával elérhetik a céljaikat.

A hírt a klub a hivatalos honlapján jelentette be.

A 38 éves támadó januári visszatérése óta 11 gólt szerzett tétmérkőzéseken a milánói csapat színeiben.

Ibrahimovic – aki először 2010-ben szerződött a klubhoz, és abban a szezonban bajnoki címet, illetve Szuperkupát nyert – hétfőn már edzett is.

Kiemelt fotó: twitter.com/acmilan/

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!