Nemzetközi foci sport

Bejelentette történelmi igazolását a Juventus

A Juventus labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy kölcsönvették Weston McKennie-t a Shalkétól.

A 22 éves amerikai középpályás a 2020-2021-es idényben lesz a Juventus játékosa 4,5 millió euróért cserébe, majd a szezon végén dönthetnek arról, hogy visszatérjen Gelsenkirchenbe, vagy 18,5 millió euróért végleg Torinóban maradjon. A Juve bejelentése szerint további hétmillió euró ütheti a németek markát további záradékok teljesülése esetén.

Az olaszok továbbá azt is megjegyzik, McKennie lesz a Juventus történetének első amerikai futballistája.

Kiemelt kép: Alberto Gandolfo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!