Nemzetközi foci sport

Két nap alatt már a második hátvédet igazolta a Chelsea

Csütörtökön bejelentette a Chelsea labdarúgócsapata, hogy szerződtette Malang Sarrt.

A 21 éves francia védő a Nice-ben szerepelt, azonban lejárt a szerződése a csapatnál, így ingyen írhatott alá új csapatához. Sarr 17 éves kora óta szerepelt a felnőttek között, 119 bajnokin három gólig jutott. A védelem közepén és bal szélén is bevethető francia korosztályos válogatott öt éves szerződést kapott Londonban.

Sarr a negyedik nyári érkezője a Chelsea-nek, korábban Timo Wernert és Hakim Zijest szerezte meg az előző évad negyedik helyén végző csapata. Szerdán az angol válogatott Ben Chilwell szerződtetését jelentette be a klub.

Kiemelt kép: TF-Images/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!