Nemzetközi foci sport

Riválistól igazolt hátvédet a Chelsea

Az angol élvonalbeli Chelsea bejelentette hivatalos honlapján, hogy szerződtette Ben Chilwellt a Leicestertől.

A 23 éves balhátvéd öt évre írt alá a londoni csapatba, amely négy ponttal végzett a Leicester előtt a negyedik helyen. A 11-szeres válogatott hátvédet már egy ideje csábították nagyobb egyesületek, végül a Cheslea lett a befutó.

Biztosak vagyunk benne, hogy Ben hamar beilleszkedik majd és a sűrű 2020/21-es versenynaptárban erősségünk lesz. Hisszük, hogy fantasztikus erősítés lesz a csapatnak

idézi a Chelsea Marina Granovskaia igazgatót, aki hozzátette, a tekintélyes Premier League-rutin miatt különösen értékes aláírást szereztek meg.

Ha pedig érték, ugyan a bejelentésből nem derül ki, sajtóinfrmációk szerint alaposan a zsebébe nyúlt a klubvezetés a balhátvédért, csaknem 50 millió fontba került Chilwell szerződtetése.

Kiemelt kép: Malcolm Couzens/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!