Nemzetközi foci sport

Lionel Messi már az edzésen sem vett részt Barcelonában

Hiába jelentett be új igazolást az FC Barcelona, még a portugál Francisco Trincao bemutatásán is Lionel Messi volt a téma. Az argentin csatár a héten közölte a klubbal, hogy távozni szeretne, a futballvilág ezért azt találgatja, hová igazol.

A Barca megerősítette Messi távozási szándékát
Itt a vég, az argentin írásban is jelezte, nem marad a katalánoknál.

A csapatkapitány már a szerdai edzést is kihagyta, ezt nem is tagadták a katalánok, de Ramon Planes sportigazgató szerint minden követ megmozgat az egyesület, hogy maradásra bírja Messit.

Nem számolunk Messi távozásával, mivel azt akarjuk, hogy maradjon. Csak arra koncentrálunk, hogy felépítsük a jövő Barcelonáját, a világ legjobb játékosa köré építkezve. Ennek egyik fontos feladata, hogy maradásra bírjuk Leót. Messi és a Barcelona házassága mindkét félnek sokat adott, ezért folytatni szeretnénk. Ebben teljes az egyetértés a vezetőségben

– mondta Planes Trincao bemutatásán.

A 20 éves szélső egyébként 31 millió euróba került a katalánoknak, a portugál Bragától érkezett az FC Barcelonához és 2025-ig írt alá.

Kiemelt kép: Rafael Marchante/Pool via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!