Nemzetközi foci bajnokok ligája

A City-klasszis a liverpooli drukkereknek: Szánalmasak vagytok!

A Manchester City óriási meglepetésre 3-1-re kikapott a Lyontól a Bajnokok Ligája lisszaboni tornáján, így már a negyeddöntőben kiesett a sorozatból. A manchesteri blamának a Liverpool-drukkerek közül elég sokan örülhettek, többen kárörvendő üzeneteket írtak Bernardo Silvának, aki a Twitter-oldalán válaszolt nekik:

Sajnállak titeket, de a lehető legrosszabb értelemben. Szánalmasak vagytok! Menjetek, ünnepeljétek a bajnoki címeteket, vagy találjatok partnert, igyatok egy sört egy haverral, olvassatok könyvet… Annyi mindent lehet csinálni

– írta a portugál középpályás, aki pályára sem lépett, a kispadon ült végig.

Silva korábban a saját szurkolóikhoz is szólt, elnézést kért mindenkitől azért, ahogyan a szezon véget ért és azt ígérte, hogy a következő idényben még jobban odateszik magukat és igyekeznek fontos trófeákat nyerni.

Rasszizmus-e az, mikor Bernardo Silva a fekete csapattársával viccelődik?
Egy rosszul sikerült Twitter-poszt miatt került a kritikák kereszttüzébe a portugál középpályás, de vannak, akik szerint nem ő hibázta a legnagyobbat.

A játékost korábban eltiltották egy tweetje miatt, amiben sajátos módon kívánt boldog születésnapot csapattársának, Benjamin Mendynek, és amit többen is rasszistának véltek. Bár Mendy nem érezte támadásnak a bejegyzést, Bernardo Silvának egy mérkőzést ki kellett hagynia és 50 ezer font bírságot is kellett fizetnie.

Kiemelt kép: LINDSEY PARNABY / AFP

Olvasói sztorik