Nemzetközi foci sport

Holman Dávid betalált, a csapata bombaformában kezdte az idényt

Őrületes tempót diktál a szlovák élvonalban a Slovan Bratislava, amely a hétvégi nyitóforduló után kedden is 5-0-ra nyert, ezúttal a Nagymihály ellen.

A bajnoki címvédő sikeréből a magyar válogatott Holman Dávid még úgy is kivette a részét, hogy csak csereként állt be, de két perc elég volt neki a gólhoz. Ezzel megszületett Holman idei első találata, a negyedik szezonjában a 17. találata volt bajnokin.

Már a 3. percben vezetett amúgy a Slovan Bratislava, de sokáig nem esett újabb gól, míg a 60. percben kinyílt a gólzsák, Holman találata még csak a harmadik volt a meccsen. Győzelmével persze a pozsonyi csapat áll a Fortuna Liga élén, de a 6-0-val rajtoló DAC még nem játszott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!