Nemzetközi foci sport

Hengerelt a Kalmár Zsolt vezette Dunaszerdahely

A Dunaszerdahely ripityára verte ellenfelét a 2020/21-es szlovák bajnokság első fordulójában: 6-0-ra nyert a Szered ellen.

A DAC öt perc alatt három gólt vágott ellenfelének, a legelső találatot ráadásul Kalmár Zsolt készítette elő, a magyar középpályás beadását Eric Ramirez fejelte be. Térfélcsere után aztán Kalmár is betalált.

Sikerével az élre állt a dunaszerdahelyi csapat, mivel a Slovan Bratislava 5-0-ra, a Zsolna pedig 4-0-ra nyert.

Kiemelt kép: Facebook.com/fcdac/

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!