Nemzetközi foci sport

Másodpercek alatt négyszer csattant a labda a kapufán egy svéd bajnokin

Svédországban javában tart az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság és vasárnap délután a Malmö FF 1-0-ra nyerni tudott a Falkenbergs vendégeként.

A mérkőzésnek több különlegessége volt, a vendégektől például már a nyolcadik percben kiállították Isaac Kiese Thelint, miután egy pozíciós harc során belerúgott az ellenfél védőjébe. Ennek dacára Jo Inge Berget góljával vezetést szerzett tíz emberrel is egy kipattanóból, de az igazi őrület csak ezután történt, a Falkenbergs ugyanis másodpercek alatt négyszer is eltalálta a kapufát.

Győzelmével a Malmö biztosan listavezető marad a 14. forduló végén is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!