Nemzetközi foci

Vardy stoplisa kilyuggatta az Arsenal-védő arcát

Jamie Vardy mentett pontot a Leicester számára az Arsenal elleni meccsen, az angol válogatott támadó 22. bajnoki gólját szerezte az idényben, és így már csak két találatra van az egyéni rekordjától, amit a meseszerű bajnoki címmel végződő 2015-2016-os szezonban ért el.

Az Arsenal edzője, Mikel Arteta a meccs után azt nyilatkozta, Vardynak a hajrában már nem kellett volna a pályán lennie, mert piros lapot érdemelt volna, amikor a stoplisával csúnyán fejen találta Shkodran Mustafit az első félidő végén.

Nem állítjuk, hogy a Leicester csatára szándékosan rúgta fejbe a védőt, de a Twitteren nagy vita kerekedett abból, hogy vajon visszahúzhatta volna-e a lábát Vardy, amikor mindketten a földre estek a labdáért vívott harcban.

A stoplik két lyuk formájában hagytak nyomot Mustafi arcán, a védő azt írta ironikusan egy, a sérülését ábrázoló képhez, hogy a VAR még mindig vizsgálja az esetet, az Instagram-oldalán pedig úgy értékelt, nincs annál fájdalmasabb, mint amikor nem nyersz meg egy olyan meccset, ami neked áll a játék képe alapján.

A döntetlen révén a Leicester a BL-t jelentő negyedik helyen áll, a kilenc ponttal kevesebbet gyűjtő Arsenal pedig a hetedik a tabellán.

Kiemelt kép: Twitter

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik