Nemzetközi foci sport

Három Red Bull, dupla presszó: Vardy ezért fut őrült módon a meccseken

Mérkőzések előtti szokásairól mesélt a Leicester City támadója.

Bizonyára a 2016-os a legszebb év Jamie Vardy pályafutásában, hiszen a 26-szoros angol válogatott csatár vezérletével abban az esztendőben lett nagy meglepetésre angol bajnok a Leicester City, a 32 éves támadó ráadásul a gólkirályi címet is begyűjtötte.

Egyértelmű, hogy Vardy nem a legtechnikásabb csatár a Premier League-ben, de azt senki nem veheti el tőle, hogy mindig a maximumot nyújtja, az első perctől az utolsóig zakatol fel-alá a meccseken, szinte végig sprinteli a bajnokikat. A támadó elárulta a titkát, hogy mit fogyaszt a mérkőzések előtt, amitől ennyi ereje van.

Három Red Bull, egy dupla presszókávé és egy sonkás-sajtos omlett. Ezektől futok őrült módon meccsnapon.

– mondta Vardy.

Kiemelt kép: BEN STANSALL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!