Nemzetközi foci

Ramos: Csak kifogás, hogy segítenek minket a bírók

Sergio Ramos, a spanyol bajnokságot vezető Real Madrid csapatkapitánya válaszolt a kritikákra, a védő azt mondta: nem segítik őket a játékvezetők. A hét végén a nagy ellenfél FC Barcelona hátvédje, Gerard Piqué azt sejtette: a játékvezetők a madridiakat segítik, több esetben is a fővárosi alakulatnak kedvezve döntéseikkel. Hasonló vélekedéssel találkozott az újságírók részéről Zinedine Zidane, a Real vezetőedzője is azon a sajtótájékoztatón, amelyet a madridiaknak a Real Sociedad felett aratott vasárnapi 2-1-es sikerét követően tartottak, írja az MTI.

Kiakasztották az újságírók Zidane-t a Real győzelme után
Befogták a Barcá a tabella élén, de erről senki sem beszél, ez pedig nagyon bosszantja a francia vezetőedzőt.

„Bosszant, hogy az emberek a bírókról beszélnek úgy, mintha mi semmit nem csináltunk volna a pályán. Persze nem kontrollálhatjuk, hogy mit mondanak. Nyerjük a meccseket a pályán, és ma is ezt tettük. Megérdemelten győztünk” – mondta akkor Zidane.

Korábban nem sokat hallottunk ilyesmiről. Nem hiszem, hogy a bírók bármilyen módon segítenének nekünk. Azt tanácsolnám bizonyos embereknek, hogy ne foglalkozzanak pletykákkal vagy keressenek ily módon kifogásokat

– idézi a Marca Ramost, akinek a csapata meg úgy látja, hogy a Barca felülről kap segítséget.

A Real Madrid szerint felülről kap segítséget a Barca
Elsőre viccnek gondolták a dolgot, de aztán felháborodtak és panaszt tettek a spanyol labdarúgóligánál.

A Real Madrid mind a négy találkozóját megnyerte a La Liga küzdelmeinek újraindulása óta, és most úgy áll azonos ponttal a Barcelonával, hogy az egymás elleni eredményekben jobb riválisánál.

Ramos parádés gólja a Mallorca ellen 2-0-ra megnyert bajnokin:

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik