Nemzetközi foci

Sarri: Ronaldo fizikálisan most nincs a topon

Alig egy hete indult be ismét az élet az olasz labdarúgásban, de a Juventusnál máris helyzet van: a csapat két meccsen sem tudott gólt rúgni, a kupadöntőt ráadásul elveszítette büntetőkkel a Napolival szemben. Maurizio Sarrival amúgy sem elégedettek a drukkerek, így a többség őt máris azonnal menesztené, de kap kritikát Cristiano Ronaldo is, aki a Milan tizenegyest rontott, a döntőben pedig Luca Toni szerint egy cselt képtelen volt bemutatni.

Beszélgettem Ronaldóval, kettesben, sokáig. Nem vesztette el az önbizalmát, bízom benne, hogy az a fantasztikus játékos, akinek megismertük, visszatér. Annyi van, hogy fizikálisan nincs most a topon

idézi az ESPN Sarrit, és persze a portugál már 35 éves, de azért szokatlanul hangzik az edzőjétől, hogy fizikálisan ne lenne épp rendben.

A Juventus hétfőn este lép pályára a bajnokságban, a Bologna lesz majd ellenfele a címvédőnek. A csapat előnye mindössze egy pont a Lazióval szemben, de a harmadik Inter is hat pontra van, miközben még 12 forduló hátravan a Serie A-ból.

Kiemelt kép: ISABELLA BONOTTO / AFP

Olvasói sztorik