Nemzetközi foci

A Bundesliga csúcstermékének a koronavírus sem nyomta le az árát

A Bayer Leverkusen 80 millió euróra is nemet mondott, hogy megtartsa Kai Havertzet, írja a német Bild. A Bundesliga 20 éves középpályásának remek szezonja van, 38 meccsen 18 gól és 8 gólpassz a mérlege, így aztán minden topbajnokság csapata szívesen látná őt.

A német foci legújabb csúcsterméke, akiből generációnként csak egy születik
A leverkuseni Kai Havertz még csak 20 éves, de már van 34 gólja a Bundesligában, ami rekord, és nem úgy tűnik, hogy lassítana. Csoda, hogy a Real, a Barca, a Liverpool, a Bayern és a MU is vinné a srácot?

A Bild szerint legutóbb a Real Madrid tett ajánlatot Havertz játékjogáért, de a Leverkusen nem fogadta el a 80 milliós ajánlatot. A németek még legalább egy évig szeretnék, ha náluk futballozna a középpályás, ezt a Real úgy akarta megoldani, hogy a 2020/21-es szezonban kölcsönben maradna csapatánál Havertz, ám

a Leverkusen a koronavírus-járvány dacára ragaszkodik ahhoz, hogy a játékos kivásárlási ára 100 millió eurónál kezdődik.

A koronavírus-járvány miatt óriásit zuhant a focisták piaci értéke, ezért kétséges, hogy lesz olyan csapat, amelyik hajlandó ekkora összeget fizetni egy játékosért. Havertznek egyébként 2022-ig van érvényes szerződése jelenlegi csapatával.

Kiemelt kép: Marvin Ibo Güngör / / augenklick/firo / pool / Marvi / dpa Picture-Alliance via AFP

Olvasói sztorik