Nemzetközi foci sport

A Bundesliga csúcstermékének a koronavírus sem nyomta le az árát

A Bayer Leverkusen 80 millió euróra is nemet mondott, hogy megtartsa Kai Havertzet, írja a német Bild. A Bundesliga 20 éves középpályásának remek szezonja van, 38 meccsen 18 gól és 8 gólpassz a mérlege, így aztán minden topbajnokság csapata szívesen látná őt.

A német foci legújabb csúcsterméke, akiből generációnként csak egy születik
A leverkuseni Kai Havertz még csak 20 éves, de már van 34 gólja a Bundesligában, ami rekord, és nem úgy tűnik, hogy lassítana. Csoda, hogy a Real, a Barca, a Liverpool, a Bayern és a MU is vinné a srácot?

A Bild szerint legutóbb a Real Madrid tett ajánlatot Havertz játékjogáért, de a Leverkusen nem fogadta el a 80 milliós ajánlatot. A németek még legalább egy évig szeretnék, ha náluk futballozna a középpályás, ezt a Real úgy akarta megoldani, hogy a 2020/21-es szezonban kölcsönben maradna csapatánál Havertz, ám

a Leverkusen a koronavírus-járvány dacára ragaszkodik ahhoz, hogy a játékos kivásárlási ára 100 millió eurónál kezdődik.

A koronavírus-járvány miatt óriásit zuhant a focisták piaci értéke, ezért kétséges, hogy lesz olyan csapat, amelyik hajlandó ekkora összeget fizetni egy játékosért. Havertznek egyébként 2022-ig van érvényes szerződése jelenlegi csapatával.

Kiemelt kép: Marvin Ibo Güngör / / augenklick/firo / pool / Marvi / dpa Picture-Alliance via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!