Nemzetközi foci

Magyarországra menekült a Kleinheislert kiállító bíró

Elég nagy botrány kerekedett a Horvát Kupa elődöntőjéből, amelyet a Rijeka nyert meg 3-2-re úgy, hogy kétgólos hátrányban is volt az Osijek ellen. Igor Pajac, a mérkőzés játékvezetője több súlyos hibát is elkövetett az eszékiek kárára, tévesen kiállította Kleinheisler Lászlót, később befújt egy tizenegyest, miközben nem is történt szabálytalanság, a Rijeka pedig élt a kínálkozó lehetőséggel.

Kleinheisler László kiállítása után szabadultak el az indulatok
Botrányosra sikerült a Horvát Kupa elődöntője.

A horvát szövetség kivizsgálta a történteket, Pajacot és a Fran Jovic videobírót is eltiltották a 2019-2020-as szezon végéig, az egyik asszisztens, Ivica Modric négy meccsen nem lengethet.

A Sportske Novostinak sikerült megszólaltatnia Igor Pajacot, akit telefonon értek utol: a játékvezető Magyarországon tartózkodott, amikor hívták, azt mondta, itt szellőzteti ki a fejét.

Higgyék el, senkinek nem akartam rosszat! Ezt senkinek sem kívánnám. Katasztrófa, nem csak nekem, hanem a családom számára is. Felnézek az internetre és minden velem van tele. Úgy kezelnek, mintha bűnöző lennék, ez a legrosszabb. Még egy rágógumit sem loptam el soha…

Olvasói sztorik