Nemzetközi foci sport

Leroy Sané nemet mondott a Manchester Citynek

A Manchester City támadója, Leroy Sané nem hajlandó új szerződést aláírni a klubjával a Sky Sports értesülése szerint.

Sané szerződése 2021 nyaráig érvényes, ezért szeretne vele hosszabbítani az angol címvédő, csakhogy a 24 éves támadónak esze ágában sincs maradni. A futballistát a Bayern München szeretné megszerezni, Sané alighanem ezt az átigazolást próbálja a maga módján segíteni.

A Kicker szerint a két klub tízmillió eurón civakodik, a City ugyanis 50 millió euró alatt nem adja el a játékost, de a bajorok csak negyvenet adnának érte. Pedig 2019 nyarán 110 és 150 milliós ajánlatokról is lehetett olvasni.

Kiemelt kép: ELMAR KREMSER / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!