Nemzetközi foci sport

A City-büntetés egyenlő Guardiola távozásával?

A Juventus csábítja a spanyol sztáredzőt.

Az angol és az olasz sajtó egyetért abban, hogy a Manchester City súlyos büntetésével Pep Guardiola közelebb kerülhet a Juventushoz. Mint ismert, az európai futballszövetség a kozmetikázott szponzori bevételek miatt a következő két idényre kizárta az angol topcsapatot a Bajnokok Ligájából.

A döntés nagyban elősegítheti Guardiola elhatározását, hogy a spanyol, a német és az angol bajnokság után a Serie A-ban is kipróbálja magát. Úgy tudni, a Juventus már tavaly nyáron megpróbálta Torinóba csábítani a 49 esztendős szakvezetőt, aki azonban maradt Manchesterben.

A Premier League most futó idényének aranyérme gyakorlatilag elérhetetlen a City számára (huszonkét pont a Liverpool előnye), ha marad az UEFA-verdikt, a BL sem jelent majd motivációt. Ez pedig kikövezheti a Juventushoz vezető az utat a spanyol edző számára…

Kiemelt kép: PAUL ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!