Nemzetközi foci

Törött lábbal tért vissza a karanténból a Real-csatár

Bár még nem lehet biztosra venni, hogy folytatódik a spanyol bajnokság, lassan a Real Madrid is megkezdi a felkészülést, a játékosok szerdán koronavírusteszten és orvosi vizsgálaton estek át, az edzések pedig hétfőtől indulnak újra.

Luka Jovic azonban néhány hétig biztosan nem edzhet, mivel a vizsgálat sarokcsonttörést állapított meg nála. Jovic egy otthon végzett edzésen sérült meg, és az El País információja szerint hét hetet kell kihagynia.

Bár a szerb csatár nagy reményekkel érkezett Madridba, eddig nem az ő idénye a mostani.

A Frankfurttól 60 millió euróért megvett Jovic az össze sorozatot számolva 24 meccsen lépett pályára a Realban, és 2-2 gólig, valamint gólpasszig jutott, ami nem túl izmos statisztika.

A kölcsönadása többször is felmerült a szezon során, legutóbb a Milant emlegették vele kapcsolatban. Jovic néhány hete azzal okozott botrányt, hogy a karantént elhagyva Madridból Belgrádba utazott barátnőjéhez, később aztán bocsánatot kért az eset miatt.

Tombolnak a szerbek, amiért Jovics hazatért Madridból
Rendőrségi ügy lehet a Real-csatár utazásából.

Ha a bajnokság újraindul, a Realnak – Joviccsal, vagy nélküle – kétpontos hátrányt kellene ledolgoznia a Barcelonával szemben, hogy odaérjen az első helyre.

Kiemelt kép: JOSE JORDAN / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik