Nemzetközi foci sport

Össztűz zúdult az Arsenalra, mert vinné Luka Jovicsot

Campbell és Ferdinand szerint sincs szükség a Real Madrid szerb támadójára.

Néhány napja a Sun című angol lap írta meg, hogy az Arsenal kacérkodik Luka Jovics igazolásával. A hírek szerint Mikel Arteta edző fantáziát látna a Real Madrid mellőzött csatárában, a klubja pedig 55 millió eurót is megadna érte.

A transzfer „ellen szól”, hogy a londoni együttes szurkolóit a legkevésbé sem hozta lázba a huszonkét esztendős játékos esetleges érkezése, mi több, egy felmérés szerint a drukkerek nagy része nem örülne a szerződtetésének.

Amint arról a madridi As is beszámolt, két korábbi klasszis is Jovics ellen szólt. Sol Campbell, az Arsenal egykori védője úgy véli, egyáltalán nem illene a Premier League-csapatba, Rio Ferdinand, a Manchester United korábbi erőssége pedig úgy fogalmazott, a csatár még semmit sem tett le az asztalra Madridban…

Kiemelt kép: JOSE JORDAN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!