Nemzetközi foci sport

A Marca azt állítja, Hakimi hosszabbított a Real Madriddal

Visszatér a spanyol fővárosba a marokkói védő?

Meglehetősen érdekes Achraf Hakimi helyzete a Real Madridban. Miközben a marokkói jobbhátvéd 2018 óta Dortmundban szerepel kölcsönben, és a világ számos topcsapata szeretné megszerezni, a spanyol klub lépten-nyomon azt hangoztatja, milyen nagy tervei vannak vele.

A Marca című spanyol lap tényként írja, hogy a Real újabb esztendővel meghosszabbította a szerződését, amely immár 2023 júniusáig a madridiakhoz köti. A legkevésbé sem lenne meglepő, ha a spanyol fővárosban született huszonegy esztendős jobbhátvéd – aki a hírek szerint a Bayern München, a PSG és a Chelsea radarjára is felkerült – a Realban futna neki a következő évadnak.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!