Nemzetközi foci

Ibrahimovic: Szégyen, ami történt

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan 38 éves svéd támadója szerint a szobrát megrongáló vandálok az óvodások szintjén vannak. A játékos a Dplay műsorszolgáltatónak nyilatkozott a Malmőben népünnepély közepette felavatott, majd később többször megrongált, januárban pedig ledöntött szobráról is. A Malmőben született, a helyi klubban nevelkedett és ott profivá váló, de később a stockholmi Hammarbynál tulajdonrészt vásárolt Ibrahimovic szégyennek nevezte a történteket.

Csak a figyelmet akarták felhívni magukra és azt akarták vele elérni, hogy a sajtó írjon róluk. Ez óvodás szint, mi viszont többek vagyunk ennél

– mondta. Hozzátette: a szoborral történt, ami történt, ám ez nem jelenti azt, hogy az ő sztoriját ugyanígy sikerült lerombolniuk, mert az örökre fennmarad.

Játékost cserélne a Tottenhammel a Barcelona
Mutatjuk, kik jöttek szóba.

Ibrahimovic a télen szerződött az AC Milanhoz, amelyhez június 30-ig köti szerződése. A folytatással kapcsolatban kiemelte: miután visszatérhet majd Milánóba, eldől, hogyan tovább.

Majd meglátjuk, mi történik. Ki tudhatta azt, hogy jön a koronavírus-járvány, és két héttel később a feje tetejére fordítja a világot?

– mondta.

Az olasz bajnokságot március 9-én függesztették fel, a szövetség reményei szerint május végén vagy június elején folytatódhatnak a félbemaradt küzdelmek – írja az MTI.

Kiemelt kép: Andreas HILLERGREN / TT NEWS AGENCY / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik