Nemzetközi foci sport

Örök hűséget fogadhat klubjával a szélső

Immár hat esztendeje szolgálja a Bayer Leverkusent a középpályás, akit a klub mindenképpen maradásra bírna.

Karim Bellarabi neve összeforrt a Bayer Leverkusenével. A 30 esztendős szélső még 2014-ben érkezett a piros-feketékhez, és azóta évről-évre alapembere a Bundesliga élcsapatának. A szerződése jövő nyáron jár le, Rudi Völler, a klub sportigazgatója pedig mindent megtesz azért, hogy a futballista hosszabbítsa meg kontraktusát.

A bild.de arról számolt be, hogy az első egyeztetés már meg is történt a felek között, és a sportvezető szerint bizakodásra adhat okot a játékos hozzáállása. A futballista menedzsere is megerősítette, hogy Bellarabi jól érzi magát a Bayernél, ugyanakkor kiemelte: a focista kényelmes helyzetben van, hiszen ha nem hosszabbít, akkor jövőre ingyen igazolhat el, minden bizonnyal valamelyik Premier League-ben szereplő együtteshez.

A focista – akinek nevéhez fűződik minden idők leggyorsabb bajnoki találata – az idén is nagyszerűen teljesít. A 11-szeres német válogatott 32 tétmeccsen lépett pályára csapatában, öt találatot szerzett, és kiosztott kilenc gólpasszt. Peter Bosz, a Leverkusen vezetőedzője is abban reménykedik, hogy sikerül meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződést.

A Bundesliga jó eséllyel májusban folytatódhat, a Bayer az 5. helyen áll, emellett a piros-feketék érdekeltek még az Európa Ligában is.

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelt kép: SASCHA SCHUERMANN / AFP 

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!