Nemzetközi foci

Keita korábbi edzője miatt akár visszatérne egykori csapatához

Mind a mai napig tartja a kapcsolatot korábbi edzőjével, Simone Inzaghival a Monaco támadója, s mint fogalmazott: akár még játszana is a Lazióban.

Nagyszerűen ment a játék Keita Baldének a Lazióban. A Barcelona akadémiáján nevelkedett focista 2011 és 2017 között 137 alkalommal szerepelt a gárdában, 31 találatot szerzett, és kiosztott 22 gólpasszt. Ezt követően az AS Monacóhoz igazolt, majd egy egyéves Internél töltött kölcsönjáték után visszatért a francia alakulathoz, ahol jelenleg is szerepel.

A www.football-italia.net ma arról számolt be, hogy a szenegáli válogatott játékos tervei között szerepel egy esetleges visszatérése az olasz fővárosba.

Mind a mai napig tartom a kapcsolatot Simone Inzaghival, korábbi edzőmmel. Remek szakember, akitől sokat tanultam. Hosszú éveket töltöttem el a Laziónál, az ajtajukat soha nem zártam be végérvényesen. Ki tudja, mit hoz a jövő

– fogalmazott sejtelmesen a Monaco futballistája, hozzátéve azt, hogy mostani trénerével, Robert Morenoval is jó viszonyt ápol.

Az idei bajnokságban 21 alkalommal lépett pályára Keita Balde, igaz, többnyire csereként jutott szóhoz. Négy találatot jegyez, emellett négy gólpasszt adott. Szerződése 2022 nyaráig köti a Monaco együtteséhez, piaci értékét 16 millió euróra taksálja a transfermarkt.com.

A francia bajnokságot is felfüggesztették a koronavírus miatt, a Monaco csak a 9. helyen szerepel.

 

 

 

 

Kiemelt kép: GUILLAUME SOUVANT / AFP 

Olvasói sztorik