Nemzetközi foci

Semedo is a Neymar-üzlet része lehet

A portugál bekk és a Barca között egyelőre megakadtak a tárgyalások: a szerződéshosszabbítás aktuális lehet, ám az is előfordulhat, hogy a Neymar-transzfer részese lesz a védő.

Nelson Semedo, a Barcelona hátvédje nem jutott egyezségre jelenlegi klubjával a szerződésének meghosszabbításával kapcsolatosan. Amint arról a www.sport.es beszámolt, a futballista ügynöke, Jorge Mendes egyelőre türelmet kért a katalánoktól, a vitatott pontot jelenleg a kontraktus időtartama jelenti.

A huszonhat esztendős futballista 2017-ben érkezett a Benficától, az idei kiírásban összesen 29 tétmeccsen szerepelt, ezeken pedig öt gólpassz fűződik a nevéhez. Tavaly nyáron az Atletico Madrid és a Juventus akarta leigazolni a védőt, de akkor a Barca elzárkózott az üzlettől. Semedo szerződése 2022-ben lejár, így most már aktuálissá válna egyeztetni a játékos menedzserének és a klubnak az esetleges közös folytatásról.

A spanyol lap arról számolt be, hogy jelenleg több forgatókönyv is életbe léphet. A Barcelona nagy erőket mozgat meg Neymar Junior visszaigazolására, és akár ennek a transzfernek a részese is lehet a portugál. Ugyancsak felvetődött, hogy a Manchester City és a Barcelona játékot cserélne, nevezetesen Joao Cancelo érkezne a katalánokhoz.

A következő hetekben mindenképpen döntésre kellene jutnia a feleknek, Quique Setién, a Barcelona vezetőedzője a bekk megtartását szorgalmazná.

A koronavírus-járvány miatt a LaLiga küzdelmeit is felfüggesztették, a Barcelona az élen áll jelenleg.

Kiemelt kép: LLUIS GENE / AFP

Olvasói sztorik