Nemzetközi foci sport

Meghosszabbítja szerződését Romagnoli

Noha az Atletico Madrid szívesen leigazolta volna a Milan belső védőjét, a Rossoneri játékosa kijelentette: mindenképpen meghosszabbítja szerződését jelenlegi csapatával.

Alessio Romagnoli, az AC Milan csapatkapitánya a www.football-italia.net oldalán megerősítette a hírt: mindenképpen meghosszabbítja szerződését jelenlegi együttesével. Az AS Rómától 2015-ben érkezett futballista azóta 181-szer szerepelt a piros-feketéknél, abszolút alapemberré vált a társulatban.

Az idei szezon nem igazán indult jól a Milannak, ám Marco Giampaolo, majd az őt váltó Stefano Pioli is Romagnolira építette a védelmet. A Serie A-ban mind a 26 bajnokin pályára lépett, valamennyi találkozót végigjátszotta. A 25 éves focista teljesítményére az Atletico Madrid figyelt fel, és Diego Simeone vezetőedző jelezte is, hogy szívesen a spanyol fővárosba csábítaná a 2022 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkező hátvédet, akinek a piaci értéke a transfermakt.com szerint 36 millió euró.

A védő kijelentette: mindenképpen marad Milánóban, és célja, hogy mielőbb írja alá új kontraktusát a piros-feketékkel.

A koronavírus-járvány miatt a Serie A-ban sem rendeznek mérkőzéseket, a Milan 26 játéknapot követően a 7. helyen áll.

 

 

 

 

 

 

Kiemelt kép: Marco Bertorello / AFP 

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!